Trajnimi “Ndërmjetësimi mes bashkëmoshatarëve”

Data e publikimit

DSC_1135

Qendra për Arsim e Kosovës – KEC dhe forumZFD – Kosovo Program janë duke e mbajtur trajnimin “Ndërmjetësimi mes bashkëmoshatarëve”, ku pjesëmarrës janë nxënësit dhe mësimdhënësit nga disa shkolla të Komunës së Pejës.

DSC_1187