Lajmet




 • 16.11.2022

  Thirrje për aplikim: Mobilitet afatshkurtër në Hungari

  Mobilitet afatshkurtër nga Kosova në Hungari  7 janar – 3 shkurt 2023 Thirrje për aplikim Qendra për Arsim e Kosovës – KEC në bashkëpunim me MeOut Group dhe me përkrahjen e Komisionit Evropian organizon raundin e tretë të mobilitetit afatshkurtër përmes projektit “ Të lidhur përmes mobilitetit/Connected through Mobility” (EAC-2020-0865)…

  Lexo më shumë

 • 15.11.2022

  FTESË PËR PJESËMARRJE: Trajnim për përfaqësues të OShC-ve dhe shkollave me tematikën “Edukimi për Qytetari Aktive dhe të Drejtat e Njeriut”

  Qendra për Arsim e Kosovës – KEC në bashkëpunim me Dvv International – Zyra në Kosovë, organizon trajnimin për përfaqësues të OShC-ve me tematikën “Edukimi për qytetari aktive dhe të drejtat e njeriut” që do të mbahet prej 08-11 dhjetor 2022. Qëllimi i këtij projekti është të rrisë kapacitet e…

  Lexo më shumë

 • 27.10.2022

  Kërkesë për ofertë: Përgatitja e dy videove për projekte të Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)

  Kërkesë për ofertë Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë të paraqesin ofertat e tyre për: Video prezantime për projektet: “Së bashku kundër abuzimit të fëmijës(TACA)” dhe “Zhvillimi Inovativ për Avancimin e Arsimit (IDEA 2022)”   Të interesuarit mund të shkarkojnë kërkesën për ofertë në këtë vegëz: Kërkesë për ofertë…

  Lexo më shumë

 • 13.09.2022

  Kërkesë për ofertë: Furnizim me naftë

  Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për: Furnizim me naftë për ngrohje-LOT1  Të interesuarit mund të shkarkojnë dosjen e tenderit në këtë vegëz: LOT1-Naftë për ngrohje Furnizim me naftë për vetura-LOT2  Të interesuarit mund të shkarkojnë dosjen e tenderit në këtë…

  Lexo më shumë

 • 01.08.2022

  Shkolla verore: Dokukids 2022

  Gjatë shkollës verore të organizuar nga projekti KIST prej 25-29 korrik 2022 në ITP Prizren, fëmijët e klasave VII-IX patën mundësi që të mësojnë më shumë rreth dezinformimit, keqinformimit dhe dukurive tjera negative me të cilat përballen nxënësit e kësaj moshe. Rreth këtyre temave, nxënësit të shoqëruar nga mësimdhënësit kanë…

  Lexo më shumë

 • 28.07.2022

  Thirrje për aplikim: Mobilitete afatshkurtra dhe afatgjate nga Kosova në Poloni

  Të lidhur përmes mobilitetit Mobilitete afatshkurtra dhe afatgjate nga Kosova në Poloni Tetor 2022 - Nëntor 2022 (Afatshkurtër) Tetor 2022 - Janar 2023 (Afatgjatë) Thirrje për aplikim Qendra për Arsim e Kosovës – KEC në bashkëpuni me MeOut Group dhe me përkrahjen e Komisionit Evropian organizon raundin e dytë të…

  Lexo më shumë

 • 05.07.2022

  Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit në mes të Universitetit të IOWA dhe KEC

  Sot në ambientet e KEC, në një ceremoni rasti, u nënshkrua Marrëveshja e Mirëkuptimit në mes Universitetit të IOWA-s dhe Qendra për Arsim e Kosovës. Përmes kësaj Marrëveshje u formalizua bashkëpunimi në zbatimin dhe përkrahjen e projekteve në fushën e arsimit të lartë në Kosovë. Të pranishëm në këtë takim…

  Lexo më shumë

 • 01.06.2022

  Gëzuar 1 Qershori!

  Përmes aktiviteteve të ndryshme kreative si lojëra, këndim, recitim, vallëzim, shfaqje baleti, maskota me personazhe të preferuara të fëmijëve si dhe shpërndarje të librave, fëmijët e komunës së Kamenicës, Vushtrrisë dhe Ferizajit festuan dhe u argëtuan në ditën e tyre. Aktivitetet u organizuan përmes projektit “Së bashku kundër abuzimit të…

  Lexo më shumë

 • 25.05.2022

  FTESË PËR SHPREHJE INTERESI: PËRZGJEDHJA E 10 SHKOLLAVE PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTIN KIST

  Për projektin KIST KIST (Kosovo Innovative Social Transformation / Transformimi shoqëror inovativ në Kosovë)  është projekt njëvjeçar që do të fillojë zbatimin nga 1 qershor 2022, i financuar nga Ambasada e Mbretërisë së Holandës në Kosovë dhe zbatuar nga Qendra për Arsim e Kosovës-KEC në partneritet me Dokufest. Qëllimi i…

  Lexo më shumë